Skip to content

LOL event + NMG ALV: Ecolab, Oegstgeest

NMG LOL Ecolab Presentaties_5 juni 2023Maandag 5 juni 2023 heette Ecolab Nederland te Oegstgeest het NMG van harte welkom voor een ALV / LOL event met een walk-in lunch. Met 27 deelnemers een mooi aantal, uit alle windstreken en allerlei achtergronden. Na de ALV nam Ecolab het stokje over voor een introductie in Ecolab en alle facetten waarin Ecolab actief is. Hoofdonderdeel voor de dag was membraanautopsie, waarin Priscilla Tulen iedereen meenam in de mogelijkheden die Ecolab biedt op het gebied van membraan autopsie, gevolgd door een rondleiding over de verschillende labs waar de autopsies plaats vinden. Als verrassing stond ook India stand-by om te vertellen hoe Ecolab vanuit het Indiase Intelligence Center klanten helpt bij het 24/7 monitoren van hun processen.
Aansluitend een lezing over watermanagement en het gebruik van membranen hierin en als afsluitende lezing een blik op het operationele deel van membraan processing en de grote kansen die monitoring op de systemen biedt om efficiënt te kunnen draaien met membraaninstallaties. Na de afsluiting stond uiteraard een hapje en drankje klaar om elkaar nog wat beter te leren kennen en na te praten over de dag. Ecolab kijkt terug op een geslaagd evenement, georganiseerd in samenwerking met het NMG.
Back To Top