Ga naar hoofdinhoud

5L – Online Lunch lezing met Wafilin

Op dinsdag 20 April 2021 vond de eerste online lezing van het NMG plaats. Onze spreker en NMG lid Jos van Dalfsen, R&D Manager bij Wafilin Systems B.V. Systems deelde vol enthousiasme zijn ervaringen m.b.t. membraan applicaties in de voedingsmiddelenindustrie.

Van plantaardige eiwitscheiding en concentratie, tot fruit afvalwater concentratie en fractionering. Met 16 NMG deelnemers was het een mooie opkomst er was een goede interactie tussen de deelnemers en de spreker. Bovendien voor herhaling vatbaar. De pdf van de presentatie is hier te downloaden: Wafilin Systems 2021 – NMG

Heb jij nu ook een interessant membraan gerelateerd verhaal dat je wilt delen met de leden van het NMG? Mail naar info@nmg.nu en dan nemen we contact op om een lezing in te plannen.

Back To Top